Rektor har ordet!
Hei! Jeg heter Ragnhild Isachsen og er virksomhetsleder for Hogsnes oppvekstsenter og rektor ved skolen.

Hogsnes oppvekstsenter vil gjerne følge med i all utvikling, implementringen av Kunnskapsløftet er spennende og utfordrende. Som oppvekstsenter er vi også inne i en spennende og utfordrende visjonsprosess, vi er i et internasjonalt CDS-nettverk.  CDS=Community Designed Schools. Vi er inne i vårt 2. år i denne prosessen.  Les mer under visjoner.

Å starte et nytt skoleår er spennende. Vi starter opp hvert år med "blanke ark og fargestifter..." som Alf Prøysen så godt beskriver det. Vi har en unik mulighet til å påvirke hver eneste skoledag på en positiv måte.

Mitt ønske er at elever, barn, foresatte og oppvekstsenterets personale skal oppleve at skolehverdagen er preget av  trygghet, respekt, humor og trivsel.

Vi ønsker nye og gamle foreldre/foresatte velkommen til samarbeid.
Gjennom de vanlige rutiner vi har innarbeidet håper og tror jeg at vi sammen kan arbeide for å få et godt oppvekstsenter og nærmiljø for barna.

Ta kontakt hvis du har et spørsmål eller et problem, eller send en E-post til meg. Ingen spørsmål eller problemer er for små eller store.

Skriv oppslag